Pripremite:
- 4 dcl mlijeka
- 1 jaje
- 1/2 kg starog kruha
- malo soli
- malo papra
- 1 žličicu vegete
U mlijeku razmutiti jaje i dodati sol, papar i vegetu. U smjesu dodati bezglutenski kruh, izrezan na kockice i ostaviti da se razmoči. Razmočeni kruh peći u tepsiji namazanoj mašću prethodno pečenog pileta ili druge vrste mesa. Peći dok smjesa lijepo porumeni na srednjoj temperaturi.
Svi recepti u ovoj kategoriji:
- Kruh bez glutena – Pogača
- Štrudla od sira
- Zljevanka bez glutena
- Marinkina torta
- Londonerice
- Torta od palačinka
- Proja bez glutena
- Kruh bez glutena – Kruh sa dodatcima
- Mrvice (prezle)
- Kolač s limunom
- Kockice kruha – dodatak juhi
- Ostalo vam kukuruznih žganaca?
- Četvorinice od šunke
- Nabujak od starog kruha
- Musaka od kruha
- Prilog za pečeno pile ili drugo pečenje
- Enchilada za punjenje tortilja
- Kruh bez glutena – Kruh od soje
- Rožata
- Palačinke (2 recepta)
- Dalmatinske fritule
- Tortilje