Sastojci:
- 4 žlice kuhane leće
- 1 mali krumpir, skuhan i zgnječen (oko 80 g)
- 1 žlica kravljeg sira
PRIPREMA: zgnječite kuhanu leću i pomiješajte s gnječenim krumpirom. Umiješajte kravlji sir i dobro promiješajte da dobijete jednoličnu smjesu.
Energetska vrijednost: 160,6 kcal
Masti:1,6 g
Ugljikohidrati: 26,4 g
Bjelančevine: 11,4 g
NAPOMENA: Ovaj je recept za dojenčad od 10 mjeseci starosti do 1. rođendana.
Svi recepti iz ove kategorije:
- Kuhana tuna
- Leća s bananom
- Pastrva na bijelo
- Leća s krumpirom i kravljim sirom
- Krem juha od graha
- Leća
- Omlet
- Puding
- Kašica od kvinoje, tikvice i mrkve
- Slatki kuskus
- Kašica od kvinoje i marelica
- Pileća jetrica s bučom
- Kuhana junetina s umakom od rajčice
- Kuhana govedina s crvenim pireom
- Varivo od svježeg kupusa i graška s junetinom
- Desert od mascarpone sira, jogurta i marelica
- Varivo od poriluka i kelja
- Voćna kašica sa sirom i rižinim pahuljicama
- Varivo od mahuna
- Varivo od svježeg kupusa
- Jogurt sa zobenim pahuljicama
- Palenta sa sirom mascarpone
- Jogurt s kukuruznim pahuljicama
- Kupus s jabukom