Pileća jetrica s bučom


Recepti za dojenčad od 10 mjeseci do 1. rođendana

Sastojci:

  • 100 g pileće jetrice
  • 60 ml mlijeka
  • 250 g buče
  • 1 žlica maslinovog ulja

PRIPREMA: stavite jetrica u mlijeko da se namaču 30 minuta, a potom ocijedite. Za vrijeme dok se jetrica namaču, buču skuhajte u malo vode ili na pari i potom ocijedite. Usitnite jetrica i stavite da se peku na zagrijanom ulju, na laganoj vatri 10ak minuta. Nakon što su gotova, ocijedite suvišnu masnoću na upijajućem papiru. Vilicom usitnite jetrica i buču i povežite u finu kašicu.

Energetska vrijednost: 229,3 kcal

Masti: 11,2 g

Ugljikohidrati: 14,2 g

Bjelančevine: 24,4 g

NAPOMENA: Ovaj je recept za dojenčad od 10 mjeseci starosti do 1. rođendana.

Svi recepti iz ove kategorije: