Sastojci:
- 100 g pileće jetrice
- 60 ml mlijeka
- 250 g buče
- 1 žlica maslinovog ulja
PRIPREMA: stavite jetrica u mlijeko da se namaču 30 minuta, a potom ocijedite. Za vrijeme dok se jetrica namaču, buču skuhajte u malo vode ili na pari i potom ocijedite. Usitnite jetrica i stavite da se peku na zagrijanom ulju, na laganoj vatri 10ak minuta. Nakon što su gotova, ocijedite suvišnu masnoću na upijajućem papiru. Vilicom usitnite jetrica i buču i povežite u finu kašicu.
Energetska vrijednost: 229,3 kcal
Masti: 11,2 g
Ugljikohidrati: 14,2 g
Bjelančevine: 24,4 g
NAPOMENA: Ovaj je recept za dojenčad od 10 mjeseci starosti do 1. rođendana.
Svi recepti iz ove kategorije:
- Kuhana tuna
- Leća s bananom
- Pastrva na bijelo
- Leća s krumpirom i kravljim sirom
- Krem juha od graha
- Leća
- Omlet
- Puding
- Kašica od kvinoje, tikvice i mrkve
- Slatki kuskus
- Kašica od kvinoje i marelica
- Pileća jetrica s bučom
- Kuhana junetina s umakom od rajčice
- Kuhana govedina s crvenim pireom
- Varivo od svježeg kupusa i graška s junetinom
- Desert od mascarpone sira, jogurta i marelica
- Varivo od poriluka i kelja
- Voćna kašica sa sirom i rižinim pahuljicama
- Varivo od mahuna
- Varivo od svježeg kupusa
- Jogurt sa zobenim pahuljicama
- Palenta sa sirom mascarpone
- Jogurt s kukuruznim pahuljicama
- Kupus s jabukom