Sastojci:
- 50 g svježeg kupusa
- 30 g graška
- 40 g krumpira
- 5 g ulja
- 30 g junetine (teletine ili janjetine)
PRIPREMA: meso oprati, narezati na kockice i staviti kuhati u hladnu vodu. Krumpir oguliti, oprati i narezati na kockice. Kupus očistiti, izrezati mesnati dio listova i narezati na rezance,a grašak oprati i očistiti. Povrće i ulje dodati u juhu kada je meso napola kuhano. Kuhati bez miješanja dok svi sastojci nisu mekani. Prema potrebi obrok prije hranjenja usitniti.
Energetska vrijednost: 141 kcal
Bjelančevine: 10,6 g
Masti: 6,5 g
Ugljikohidrati 10,0 g
NAPOMENA: Ovaj je recept za dojenčad od 10 mjeseci starosti do 1. rođendana.
Svi recepti iz ove kategorije:
- Kuhana tuna
- Leća s bananom
- Pastrva na bijelo
- Leća s krumpirom i kravljim sirom
- Krem juha od graha
- Leća
- Omlet
- Puding
- Kašica od kvinoje, tikvice i mrkve
- Slatki kuskus
- Kašica od kvinoje i marelica
- Pileća jetrica s bučom
- Kuhana junetina s umakom od rajčice
- Kuhana govedina s crvenim pireom
- Varivo od svježeg kupusa i graška s junetinom
- Desert od mascarpone sira, jogurta i marelica
- Varivo od poriluka i kelja
- Voćna kašica sa sirom i rižinim pahuljicama
- Varivo od mahuna
- Varivo od svježeg kupusa
- Jogurt sa zobenim pahuljicama
- Palenta sa sirom mascarpone
- Jogurt s kukuruznim pahuljicama
- Kupus s jabukom