Kockice bezglutenskog kraha stare jedan dan (dok nisu previše osušene) sameljite u mlincu za orahe ili za meso. Raširene mrvice ostavite da se suše na zraku uz povremeno miješanje jedan dan. Drugi dan mrvice sameljite ponovno (tek će tada biti dovoljno sitne) i ponovno ih ostavite sušiti.
Takve, sitne i potpuno osušene držite u prozračnoj kutiji ili papirnatoj ili platnenoj vrećici. Pospremljene na suhom i zračnom mjestu mogu stajati i do dva mjeseca. Upotrijebiti ih možete za pohanje, za zgušnjavanje jela, dodavati kod izrade ćevapa (bolji su nego samo sa mesom), za izradu mesnih okruglica ili prepržene i pomiješane sa šećerom kao dodatak knedlima i kuhanim bezglutenskim štruklima.
- Kruh bez glutena – Pogača
- Štrudla od sira
- Zljevanka bez glutena
- Marinkina torta
- Londonerice
- Torta od palačinka
- Proja bez glutena
- Kruh bez glutena – Kruh sa dodatcima
- Mrvice (prezle)
- Kolač s limunom
- Kockice kruha – dodatak juhi
- Ostalo vam kukuruznih žganaca?
- Četvorinice od šunke
- Nabujak od starog kruha
- Musaka od kruha
- Prilog za pečeno pile ili drugo pečenje
- Enchilada za punjenje tortilja
- Kruh bez glutena – Kruh od soje
- Rožata
- Palačinke (2 recepta)
- Dalmatinske fritule
- Tortilje