U posudu pekača staviti:
- 2 dcl vode
- 2 dcl mlijeka
- 6 žlica Mantler bezglutenskog brašna
- 5 žlica bezglutenskog Hammermuhle brašna
- 10 dkg zrnja prosa + riža samljetih u mlincu za kavu
- 1 žličica soli
- 2 žličice šećera
- 1 suhi kvasac
Ubaciti u pekač i uključiti ga na program od oko 2,5 sata. Vruć kruh izvaditi i zamotati u krpu.
- Kruh bez glutena – Pogača
- Štrudla od sira
- Zljevanka bez glutena
- Marinkina torta
- Londonerice
- Torta od palačinka
- Proja bez glutena
- Kruh bez glutena – Kruh sa dodatcima
- Mrvice (prezle)
- Kolač s limunom
- Kockice kruha – dodatak juhi
- Ostalo vam kukuruznih žganaca?
- Četvorinice od šunke
- Nabujak od starog kruha
- Musaka od kruha
- Prilog za pečeno pile ili drugo pečenje
- Enchilada za punjenje tortilja
- Kruh bez glutena – Kruh od soje
- Rožata
- Palačinke (2 recepta)
- Dalmatinske fritule
- Tortilje