Gošća tjedna: dr. Snježana Permozer Hajdarović

Prva u nizu naših gošća i suradnca u Projektu KRUG PRIJATELJSTVA – Sunašce i prijatelji jest dr. Snježana Permozer Hajdarović.
Pričitajte kratki intervju, i postanite dio našeg Kruga: postavite pitanje našoj gošći!(Odgovore objavljujemo krajem tjedna.)
Usput sudjelujte u atraktivnoj prigodnoj ponudi proizvoda i usluga.

1. Ja sam…

“Snježana Permozer Hajdarović, specijalist obiteljske medicine.  Nakon položenog državnog ispita, radila sam kao zamjenski liječnik u više ordinacija duž Međimurja i tri mjeseca kao liječnik Hitne medicinske pomoći u Čakovcu. Prije sedam godina, preuzela sam ambulantu u Kotoribi i prošle godine položila specijalistički ispit. U ordinaciji skrbimo za oko 1900 pacijenata,svih dobnih skupina, od rođenja.
Sretno sam udana i ponosna sam mama jedne male “”bebalinke”” u dobi od 16 mjeseci. Volim pročitati dobru knjigu, opustiti se uz laganu muziku, kavicu, no trenutno, osim posla jedino ostaje vremena za našu malu “”brbljavicu””.”

2. Raditi i biti mama je…

“Na posao sam krenula kad je Laura navršila šest mjeseci. Bilo je teško ostaviti ju, ali mislim da bi mi bilo teže da sam krenula na posao kasnije (sa godinu dana njene starosti). Onako mala, nije ni toliko doživjela moj odlazak :) 
Srećom, drugih šest mjeseci porodiljnog preuzeo je suprug, tata Mijenko :) 
www.tata-od-formata.com.hr
Sad uz nas, čuvanje po potrebi preuzimaju bake.
Obzirom da radim u ordinaciji koja je 45km udaljena od našeg mjesta stanovanja, ne preostaje mi puno vremena za druženje s njom i to nekad teško “”pada””. Malo budem i ljubomorna jer vidim da se puno jače vezala uz tatu što je normalno jer je puno više vremena s njom :) ”

3. Na poslu volim…

“Raditi s ljudima zna biti naporno. Moj posao nije fizički, ali zna biti psihički prilično iscrpljujući. A opet je i lijepo raditi s ljudima, upoznavati njihove obitelji, vidjeti kako i mene počinju doživljavati kao dio obitelji, sestru, kćer, prijateljicu :) ”

4. Iz moje prakse…

“Pošto brinemo o djeci od rođenja, u sklopu ordinacije radi i savjetovalište za dojenčad i predškolsku djecu. Ako zanemarimo onaj ružni dio kada sestra Anita daje zločeste pikice (leptiriće), to je najlijepši dio mog posla. Pratiti ta mala stvorenja u prvim godinama njihova života, njihove prve riječi, korake…. kako iz onih bespomoćnih bića, postaju pravi mali hiperaktivci, mali brbljavci :) ”

5. Najljepši trenutak kod kuće…

“Uvijek je lijepo vratiti se kući , pa makar bio i čisto lijep, ugodan dan na poslu. A osobito kad vidim kako se Laura veseli mom povratku. Nije da juri u zagrljaj ili zaziva, ali kad dođemo kući, bilo suprug, bilo ja, sva se uzvrpolji, počne hopsati , pljeskati ručica, ponekad nešto i zapjeva :) ”

6. Volim…

“Volim : život :) 
Uglavnom sam vedra, optimistična osoba, kažu pacijenti da se ja ne znam ljutiti  (hmm…pa,sad….). 
Volim i nastojim se puno šaliti, smijati….osobito na poslu jer ljudima je ionako teško u bolesti i treba im malo veselja, podrške.. 
Volim sunce, cvijeće, prirodu…..volim pričati s ljudima, upoznavati ih….”

7. Želim…

“Moje želje…. hmm…. 
Želim da bude više sreće, ljubavi, zdravlja, ugodnih druženja uz obitelj i prijatelje za sve:)”

Izvor: Sunašce

Leave a Reply

Specijalisticka ordinacija obiteljske medicine dr.med. Snjezana Permozer Hajdarovic