Sastojci:
- 80 g svježeg kupusa
- 40 g krumpira
- 10 g mrkve
- 1 žličica ulja
PRIPREMA: krumpir i mrkvu oguliti, narezati na kockice ili naribati. Svježi kupus očistiti, izrezati mesnati dio listova, oprati ga, narezati na rezance. Sve staviti u kipuću vodu i kuhati na umjerenoj temperaturi u zatvorenoj posudi. Kada je povrće mekano, odliti suvišnu vodu, dodati ulje i pustiti da još kratko prokuha. Prema potrebi povrće usitniti.
NAPOMENA: u obrok po želji dodajte 2 žlice kuhanog mesa (piletina, teletina, janjetina) ili ribe, a može se dodati i jetrica.
Energetska vrijednost: 101 kcal
Masti: 5 g
Ugljikohidrati: 11.9 g
Bjelančevine: 2,1 g
NAPOMENA: Ovaj je recept za dojenčad od 10 mjeseci starosti do 1. rođendana.
Svi recepti iz ove kategorije:
- Kuhana tuna
- Leća s bananom
- Pastrva na bijelo
- Leća s krumpirom i kravljim sirom
- Krem juha od graha
- Leća
- Omlet
- Puding
- Kašica od kvinoje, tikvice i mrkve
- Slatki kuskus
- Kašica od kvinoje i marelica
- Pileća jetrica s bučom
- Kuhana junetina s umakom od rajčice
- Kuhana govedina s crvenim pireom
- Varivo od svježeg kupusa i graška s junetinom
- Desert od mascarpone sira, jogurta i marelica
- Varivo od poriluka i kelja
- Voćna kašica sa sirom i rižinim pahuljicama
- Varivo od mahuna
- Varivo od svježeg kupusa
- Jogurt sa zobenim pahuljicama
- Palenta sa sirom mascarpone
- Jogurt s kukuruznim pahuljicama
- Kupus s jabukom