Sastojci:
- 100 g pastrve
- 80 g krumpira
- 2 žlice mlijeka
- 1 žličica maslaca
- 1 žličica maslinovog ulja
- ½ režnja sjeckanog češnjaka
- peršin
PRIPREMA: pastrvu očistite i skuhajte u vodi. Ohladite je i očistite od kosti te stavite u posudu. Dodajte kuhani krumpir i dobro izmiksajte mikserom dodajući ostale namirnice. Dobro izmiksanu pastrvu stavite u mali namašćeni vatrostalni kalup, zalijte vrućim maslacem i zapecite u pećnici na 200°C.
Energetska vrijednost: 228,2 kcal
Masti: 12,7 g
Ugljikohidrati: 11,3 g
Bjelančevine: 11,3 g
NAPOMENA: Ovaj je recept za dojenčad od 10 mjeseci starosti do 1. rođendana.
Svi recepti iz ove kategorije:
- Kuhana tuna
- Leća s bananom
- Pastrva na bijelo
- Leća s krumpirom i kravljim sirom
- Krem juha od graha
- Leća
- Omlet
- Puding
- Kašica od kvinoje, tikvice i mrkve
- Slatki kuskus
- Kašica od kvinoje i marelica
- Pileća jetrica s bučom
- Kuhana junetina s umakom od rajčice
- Kuhana govedina s crvenim pireom
- Varivo od svježeg kupusa i graška s junetinom
- Desert od mascarpone sira, jogurta i marelica
- Varivo od poriluka i kelja
- Voćna kašica sa sirom i rižinim pahuljicama
- Varivo od mahuna
- Varivo od svježeg kupusa
- Jogurt sa zobenim pahuljicama
- Palenta sa sirom mascarpone
- Jogurt s kukuruznim pahuljicama
- Kupus s jabukom