Osoblje

Naša marljiva zajednica

Našu malu radnu zajednicu činimo sestre Nada Varga i liječnica Snježana Permozer Hajdarović. U dobroj smo suradnji sa patronažnom sestrom Marijom Vidović.

Snježana Permozer Hajdarović, dr.med.

Rođena sam 1977. u Čakovcu. Nakon završene Gimnazije upisala sam Medicinski fakultet Sveučilišta u Zagrebu. Diplomirala 2001 te nakon obavljenog pripravničkog staža položila državni ispit 2003.godine. Godinu dana radila sam kao zamjenski liječnik u ordinacijama opće medicine diljem Međimurja i četiri mjeseca kao liječnik Hitne medicinske pomoći Čakovec.
Ordinaciju u Kotoribi preuzela sam u ožujku 2004.godine.

Uz rad u ordinaciji, ostvarena je i povremena suradnja sa lokalnom zajednicom u vidu predavanja u OŠ, sudjelovanja u emisiji lokalne radio postaje, predavanja u Domu za odrasle Kotoriba, osiguravanja određenih kulturno sportskih manifestacija. Početkom specijalizacije iz obiteljske medicine, u rujnu 2006.g. , gore navedeni oblici suradnje stavljeni su u “drugi plan” , ali iskreno se nadam da će ponovo “oživiti” obzirom da je u prosincu 2010. g. specijalizacija uspješno privedena kraju. Mogla bih reći da je 2010.g. jedna od najvažniji godina u mom životu: početak obilježen rođenjem naše principessice Laure i završetak obilježen položenim specijalističkim ispitom.

Biti liječnik u ordinaciji obiteljske medicine, osobito ako je udaljena od većih zdravstvenih ustanova, naporan je i zahtjevan je posao, ali uz dobar tim kakav imamo u Kotoribi i nešto strpljenja i razumijevanja od strane pacijenata sve se lako riješi!

Nadica Varga, med. sestra

Anita Sokačić, viša med. sestra

Fotke

Specijalisticka ordinacija obiteljske medicine dr.med. Snjezana Permozer Hajdarovic